Betaling bij levering mogelijk

Betaling bij levering mogelijk

Over Pellet Nederland

Pellet Nederland is een kleinschalige maar professionele partij, gespecialiseerd in de verkoop van houtpellets en haardhout. Dit doen wij sinds 2019 vanuit ons magazijn in Nunspeet. Jouw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats en we doen er alles aan om aan jouw verwachtingen te voldoen of deze zelfs te overtreffen.

Onze producten zijn gecertificeerd volgens de strenge EN+ A1-normen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de allerbeste kwaliteit. Onze houtpellets zijn niet alleen kwalitatief, efficiënt en milieuvriendelijk, maar ook duurzaam geproduceerd.

Wij leveren halve en hele pallets en op verzoek kunnen er losse zaken worden afgehaald (minimum van 5 stuks). 

Onze unieke werkwijze

Bij Pellet Nederland staat flexibiliteit centraal. Al onze klanten hebben unieke behoeften en daarom vinden we het belangrijk om met jou mee te denken. Of je nu een kleine hoeveelheid houtpellets / haardhout voor thuisgebruik nodig hebt of een grotere bestelling voor een commerciële toepassing, wij zorgen ervoor dat we aan jouw wensen kunnen voldoen.

Bij Pellet Nederland leveren we jouw bestelling persoonlijk met onze eigen vrachtwagen. Dat betekent dat we jouw bestelling precies op de plek afleveren waar jij het wilt hebben en dat we niet afhankelijk zijn van koeriers. We willen het leveringsproces zo soepel mogelijk laten verlopen, zodat jij hier geen omkijken en problemen mee ervaart.

Onze flexibele en persoonlijke werkwijze, in combinatie met de kwalitatieve producten en nette prijzen, maakt dat wij een trouw klantenbestand hebben. Wil je ook onze producten en service ervaren? Kom dan in contact of bestel direct online. 

VRAGEN?
Neem contact met ons op

De waardering van www.pelletnederland.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 23 reviews.
Scroll naar boven