Betaling bij levering mogelijk

Betaling bij levering mogelijk

ENplus keurmerk

Binnen de industrie is ENplus® in minder dan tien jaar tijd uitgegroeid tot een wereldwijd synoniem voor kwaliteit. Het succes van het certificatieschema is grotendeels te danken aan het brede toepassingsgebied, dat de hele toeleveringsketen voor houtpellets omvat. Vanaf het begin van de productie tot aan het leveringsproces zorgen we ervoor dat alle betrokkenen gedetailleerde richtlijnen, efficiënte controleprocedures en een toegewijde opleiding beschikken om een hoog en constant kwaliteitsniveau te garanderen.

Uiteraard moeten de pellets zelf ook voldoen aan verschillende technische specificaties. Naast de lengte en de diameter worden de ENplus®-pellets ook getest op mechanische duurzaamheid, het percentage fijne deeltjes, de bulkdichtheid, het as- en vochtgehalte, de calorische waarden en het percentage additieven. Alles wordt gedaan om te garanderen dat pellettoestellen die ENplus®-pellets gebruiken optimaal presteren, zonder problemen en voor lange tijd.

FSC keurmerk

De organisatie is opgericht om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen, met name in tropische gebieden. De zogenaamde FSC-standaard (ook wel de principes en criteria genoemd) voor verantwoord bosbeheer brengt sociale, milieu- en economische belangen in balans. Bosbeheer conform deze standaard, met hieraan gekoppeld mogelijke hout- en papierproductie, beschermt bossen voor huidige en toekomstige generaties.

VRAGEN?
Neem contact met ons op

De waardering van www.pelletnederland.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 22 reviews.
Scroll naar boven